Om Marcel

Marcel er fra Thun i Schweiz, udlært anlægsgartner og har arbejdet i faget siden 1989. I 2013 flyttede han til Bornholm og har nu sit eget lille firma, hvor han arbejder som havemand for hele øen.

Hvem er Marcel?

Jeg har arbejdet som anlægsgartner siden jeg blev udlært i 1989. Jeg kommer oprindelig fra Thun i Schweiz, men har boet på Bornholm siden efteråret 2013 og startede mit lille havefirma Marcels Haveservice i sommeren 2015. Ved siden af min uddannelse som anlægsgartner, videreuddannede jeg mig i beskæringen af frugttræer.

I mit daglige arbejde lægger jeg vægt på at bruge naturlige ukrudtsmidler og bekæmpning af skadedyr i haven foregår også uden brug af miljøskadelige gifte. Jeg fokuserer i stedet for på at bruge gamle teknikker og anvender udelukkende naturlige midler. Desuden gør jeg alt hvad jeg kan for at gøre haven bi-venlig og attraktiv for andre nytte-insekter ved at skabe små og store oaser for disse små hjælpere. Jeg er gift og bor i Poulsker på Sydbornholm.

Hvem har jeg arbejdet for?

Siden 2015 har jeg fået lov til at udføre opgaver for bla. Baltic Sea Glass i Saltuna, Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) i Nexø, Totalbyg på Nebbe Odde Vej i Rønne, Birkelund Ferielejligheder i Rutsker Højlyng, Destination Bornholm i Rønne og en række privatfolk på Bornholm.

                 

GemGem

GemGem